E¬ Ticaret, dijital pazarlama ve internet girişimleri dünyasının önde gelen aktörlerinin konuşmacı olarak katılacağı Trakya E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Konferansı” Malkara Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Malkara'da yapılacak.

21 Haz. 2018
E¬ Ticaret, Dijital Pazarlama Ve İnternet Girişimleri Dünyasının Önde Gelen Aktörlerinin Konuşmacı Olarak Katılacağı Trakya E-Ticaret Ve Dijital Pazarlama Konferansı” Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası Ev Sahipliğinde Malkara'da Yapılacak.

Trakya Dijitalleşiyor

Trakya Dijitalleşiyor projesi kapsamında beşinci durak MALKARA...

Tarih : 28 Haziran 2018 Perşembe

Yer: Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu

Saat: 09:00 – 17:00

E-ticaret Ekosistemi, Teknolojisi ve Girişimcilik üçgeninde hazırlanan program, Dijital Pazarlama'nın ince çizgilerinden, verimli ve sürdürülebilir bir iş modeli yaratmaya kadar bir çok konuya ev sahipliği yapıyor.

Güncel ve yaşanmış tecrübelerin paylaşıldığı tam kapsamlı bu eğitimler size yeni iş modelinizi hazırlıyor.

Bu eğitimler sayesinde kazanacağınız bilgi ve tecrübeler ile ister "E-ticaret Yönetmeni" olarak profesyonel çalışabilir, isterseniz kendi işinizin patronu olabilirsiniz. Çok kısıtlı sayıda kontenjana sahip ve bu özel e-ticaret eğitimine katılmak için www.dijitaltrakya.com/malkara adresinden lütfen kayıt yaptırın.

Odamız  tarafından 28 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek "E- Ticaret" eğitiminin programını  bilgilerinize sunar; katılımınızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

Sinan BEŞER