CUMHURİYET HALK PARTİSİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ FAİK ÖZTRAK ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

21 Ekim 2017
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak Odamızı Ziyaret Etti.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ FAİK ÖZTRAK ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ülya Ertan, Malkara Belediyesi Meclis Üyesi Nuran Başkütük ve beraberindeki parti temsilcileri Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete Odamızı temsilen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ve Odamız Yönetim Kurulu üyesi İsmail Becerik katıldı.

Gündeme ait bir çok konuda karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi yetkililerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilgin, “Anlamlı ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Sizleri burada ağırlamaktan son derece memnunuz. Ekonomisi tarım ve hayvancılık ağırlıklı olan şirin ilçemiz Malkara her geçen gün kabuk değiştiriyor. Tekirdağ ilimizinde üç buçuk yıldan beri Büyükşehir statüsü kazanmasıyla, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve bireyler olarak bizlere çok önemli görevler düşüyor. İlçemizi sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha ileriye götürecek önemli bir kitlenin yani iş dünyasının önünün açılması, sorun ve sorunların çözümü noktasında her zaman adım atmaya hazır olduğumuzu ifade eder ve sizlere de çalışmalarınızda başarılar dilerim'' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ise ''Misafirperverliğinizden dolayı Odamız Yönetim Kuruluna teşekkür ederek Malkara TSO'ya çalışma hayatında başarılar dilerim'' dedi.