ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDAN ODAMIZA ZİYARET.

20 Haz. 2018
Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası'ndan Odamıza Ziyaret.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Oda-Borsa ziyaretleri kapsamında yapmış olduğu ziyarette Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve meclis üyeleri Odamızı ziyaret etti.

Yapılan ziyarete Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ve Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör katılmıştır.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Hedefimiz; Çorlu Havalimanı’nı Daha Aktif Hale Getirerek, Trakya Havalimanı’na Dönüştürmektir”

Trakya Oda ve Borsa ziyaretleri hakkında konuşan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Oda ve Borsa seçimlerinin ardından bizler gibi göreve gelen Başkanlarımız ve Yöneticileri ile tanışmak bizleri mutlu etti. Trakya’nın kalkınması, yeni projeleri tespit etmek ve Çorlu Havalimanı’nı daha aktif hale getirerek hedefimiz olan Trakya Havalimanı’na dönüştürülmesi hususunda fikir alışverişinde bulunmak bizleri memnun edecektir” dedi.

Malkara TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin “ Öncelikle yeni görevniz hayırlı uğurlu olsun, Odamız Olarak Sonuna Kadar Destekçiniziz”

Bölgemizin gelişimi noktasında ve Trakya’da ki sanayicimize ve halkımıza kolaylıklar sağlaması için Havalimanı konusunda sonuna kadar destek vereceklerini belirten Malkara TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin “Birlik ve beraberlik içerisinde başaramayacağımız iş yoktur” dedi.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından taraflar Oda çalışmaları kapsamında başarı dileklerinde bulundu.