Trakya Bölgesi Oda ve Borsalar Müştrerek İstişare Toplantısı

12 Kas. 2019
Trakya Bölgesi Oda Ve Borsalar Müştrerek İstişare Toplantısı

08.11.2019 tarihinde düzenlenen 'Trakya Bölgesi Oda ve Borsalar Müştrerek İstişare Toplantısı'na Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Trakya Oda-Borsa Başkanları, Meclis üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri katılım sağlamış olup, Odamızı temsilen Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Eskicioğlu ve Tevfik Yamanoğlu, Meclis üyesi (TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı) Aynur Çeşmeliler, Umut Öge Odamız üyesi (TOBB Tekirdağ Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı) Doğuş Bilgin ve Genel Sekreter Sinan Beşer yer aldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör ile bir araya gelerek çalışmalarından  dolayı kendisini kutladı.