BUĞRA PEYNİR HELVASI YENİ ÜRÜN VE MARKASIYLA SEKTÖRDE ÇIĞIR AÇMAYA HAZIR.

27 Ağus. 2018
Buğra Peynir Helvası Yeni Ürün Ve Markasıyla Sektörde Çığır Açmaya Hazır.

Odamız üyelerinden Buğra Peynir helvası yetkilisi Hüseyin Bilgir, Odamıza gerçekleştirdiği ziyarette yeni ürünlerinin tanıtımını yaparak, 05-08 Eylül 2018 tarihlerinde katılacağı CNR EXPO Uluslararası İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarı davetiyesini Odamız Genel Sekreteri Sinan Beşer’e iletti.  Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan BİLGİR; “Hali hazırda sektörde klasik peynir helvası çeşitleriyle uzun süredir var olduklarını ve rüştünü kanıtladıklarını belirterek, Türkiye’de ilk kez üretimini yaptıkları yeni çeşitleriyle sektöre damga vuracaklarını aktardı.”

BİLGİR, ayrıca ”yeni ürünlerin lansmanını 05-08 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul CNR fuar merkezinde yapılacak CNR EXPO Uluslararası İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri Fuarında yapacağız. Tüm çabamız ürünlerimizin ve İlçemizin marka değerini ileriye taşımak. Yeni markamız “Fruit Chee” adı altında yaban mersinli, çilekli ve portakallı ürünlerimiz Türkiye’deki birçok ulusal markette ve satış noktalarında yerini aldı. Bu bağlamda fuara tüm yönetim kurulunuzu ve tüm üyelerinizi davet ediyorum.  Unutulmamalı ki yerel kalkınma için yerel ürünlerin ön plana çıkarılması önemli” açıklamalarından bulundu.

Ziyareti için teşekkür eden BEŞER “ Sektörde çığır açacak inovatif çalışmalarının gurur verici olduğunu belirterek, yerel markaların önemine vurgu yaptı”. “Yapılan bu çalışmanın ilçemizin ulusal ve uluslararası platformda tanınırlığının ve marka değerinin artması ayrıca birçok üyemize örnek olacak olan girişimcilik ruhunun heyecan verici olduğunu bu ve benzeri platformlarda Malkara TSO olarak her zaman üyelerimizin yanında olduğunu ve başarı dileklerini ifade etti.''