BAŞKANLARDAN TBMM MECLİS BAŞKANI PRF. DR. SN. MUSTAFA ŞENTOP ve TOBB BALKANI SN. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET

29 Ocak 2020
Başkanlardan Tbmm Meclis Başkanı Prf. Dr. Sn. Mustafa Şentop Ve Tobb Balkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’Na Ziyaret

Trakya Oda ve Borsaları ve Trakya Kalkınma Ajansı organizasyonuyla gerçekleştirilen ziyarete Odamızı temsilen Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin iştirak ettiler. Meclis Başkanımız ile yapılan görüşmede bölgemizde devam eden devlet yatırımları ve önümüzdeki dönemde planlanan yatırımlar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Bölgemizin talepleri aktarıldı.

Sonrasında TOBB binasında Birlik Başkanımız Hisarcıklıoğlu ziyaret edilip, bir dizi görüşme gerçekleştirildi. Görüşme kapsamında üyelerimizin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırılarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

Meclis Başkanımız Güngör ve Yönetim Kurulu Başkanımız Bilgin yaptıkları ortak açıklamada “ TBMM Meclis Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop’a yeni görevinin hayırlı olması temennisini iletmek ve bölgemiz yatırımları ile ilgili bilgi almaya gittik. Büyük bir misafirperverlikle bizi ağırladılar, dinledirler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz. Sonrasında TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettik. Üyelerimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini aktardık. Başkanımıza da ayrıca teşekkür ederiz.”