AVRUPA BİRLİĞİ (AB) İLE İLİŞKİLER GENEL

30 May. 2019
Avrupa Birliği (Ab) İle İlişkiler Genel

TUBİTAK koordinasyonunda yürütülmekte olan Ufuk 2020 Programından ve sonraki dönemlekrde uygulanacak olan Avrupa Birliği Çerçeve Programlarından elde edilecek kazanımları azam, ölçüde arttırabilmek amacıyla oluşturulan Ufuk 2020 Programı izleme ve yönlendirme kurulu Avrupa Birliği Çerçeve Programların  Türkiye'de etkili bir şekilde işleyişini sağlamaya yönelik strateji ve eylemleri,belirlemek belirlenen strateji çerçevesinde başlıca AR-GE ve inavasyon aktörlerini harekete geçirerek teşvik edecek,bilgilendirecek ve destekleyecek kararalrı almak ve gerekli çalışmaları yapmak üzere yetkilendirilmiştir.

Birliğimizin de temsil edildiği Ufuk2020 Programı İzleme ve yönlendirme kurulun kapsamında kurulan Eğitim ve İletişim çalışma grubu toplantısında alınan karar çerçevesinde Ufuk 2020 Programı'nın kendi web sayfasının (https://ufuk2020.org.tr/tr) takipçi sayısının artırılması adına duyurulur.