MALKARA TSO BAŞKANI, İTO BAŞKANI ÇAĞLAR'IN VEFATI NEDENİYLE BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

11 Ara. 2017
Malkara Tso Başkanı, İto Başkanı Çağlar'ın Vefatı Nedeniyle Başsağlığı Mesajı Yayımladı

11 ARALIK 2017 - Malkara Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, TOBB Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ın vefatı nedeniyle büyük üzüntü duyduğunu bildirdi.

Malkara Ticaret ve Sanati Odası Yönetim Kurulu Başkanı BİLGİN, Çağlar'ın vefatı nedeniyle yayınladığı başsağlığı mesajında şunları kaydetti:

"TOBB Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Odası Başkanı değerli kardeşimiz İbrahim Çağlar'ın vefat haberini aldık, müteessiriz. Sayın Çağlar, genç yaşında başladığı ticari hayatta çalışkanlığı, yenilikçiliği, vizyonerliği ile büyük başarılara imza atmış, sivil toplum kuruluşlarında üstlendiği görevlerle toplumumuz için önemli bir rol model olmuştur. Yürüttüğü başarılı çalışmalar ve oluşturduğu sinerji ile TOBB camiasında da özel bir yer edinen Çağlar, bizim için de bir kardeş yakınlığındadır. Beklenmedik ölümü bizi ve camiamızı ziyadesiyle üzmüştür. Mekanı cennet olsun inşallah. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine sabr-ı cemil, MTSO ve TOBB camiamıza başsağlığı diliyorum." dedi.