ALBAYRAK MALKARA TSO'YU ZİYARET ETTİ

25 Ocak 2016
Albayrak Malkara Tso'yu Ziyaret Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Cömert ve Ahmet Nazif Balcı ve Teski Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz ile birlikte Malkara  Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete, Malkara TSO Başkanı Ümran Bilgin ve Yönetim Kurulu ÜyesiNurdan Altay Güngör  katıldılar.

Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ‘’ Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri tarafından odamıza gerçekleştirilen ziyaretlerin ve ziyaretlerimizin akabininde      Malkara’nın güncel konularına, önem arz eden güncel sorunlarına hep birlikte istişare yapma olanağımız oluyor. Malkara için yapılacakları gözden geçiyoruz, sıraya koyuyoruz ve bunlara özetle hem yönetim kurulu arkadaşlarımız hem de meclis başkanımızla beraber bunların değerlendirmesini yapıyoruz. Bu bilgiler ışığında neler yapılabilir onları da değerlendiriyoruz. Malkara için gelişen bir Türkiye ekonomisine hem de Malkara’nın gelişen yeni yüzüne nasıl katkıda bulunabiliriz, neler yapabiliriz bunları gözden geçiriyoruz.

Malkara TSO olarak sanayicinin, tüccarın ve esnafın problemlerine, istek ve düşüncelerine en doğru biçimde sözcü olmaya çalıştıkları belirterek Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bigin;  Bizler sivil toplum örgütleri olarak el ele verirsek her türlü zorluğun altından kalkabiliriz. Her gittiğimiz ortamda, gündemimiz Malkara’nın geçmişi ile değil, geleceği ile ilgili gelecekte yapılacaklarla ilgili konular olmalıdır. Aynı ortak sorunları sürekli dile getirirsek sorunların çözümlerinde daha hızlı olacağımızın inancındayım."dedi.

Ziyarette açıklamada bulunan Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak” Malkara Ticaret ve Sanayi Odamız ile her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ettik. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Ümran Bilgin, yönetim kurulu üyeleri ve oda çalışanlarına  başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret Malkara Belediyesi ile gerçekleştirilecek projeler hakkında istişare yapılarak fikir alışverişinde bulunulması ile son buldu.