AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Odamıza ziyarette bulundu.

26 May. 2016
Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Odamıza Ziyarette Bulundu.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Odamıza ziyarette bulundu.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili olarak görevini sürdüren Metin Akgün, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk tarafından Odamıza ziyarette bulunuldu. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Meclis Başkanı Cengiz Uysal ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından karşılanan Akgün ve heyeti Odamıza ziyarette bulundu.

Malkara’nın sorunlarını önemsediklerini, Odaların halk ile iç içe sorunların tespiti ve çözüm yolları konusunda kilit bir konumda olduğunu, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’nın bölgede aktif çalışma ve projelerini takip ettiğini ve bu sorunların çözümü noktasında her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ümran Bilgin’ de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu.