AK PARTİ İL YÖNETİMİNDEN MALKARA TSO ZİYARETİ

12 Haz. 2020
Ak Parti İl Yönetiminden Malkara Tso Ziyareti

10.06.2020 Çarşamba günü Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Bekir Kiremitçi, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Bayram Başelma ve Yönetim Kurulu Üyesi İlker Özden tarafından odamıza ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Bekir Kiremitçi “Öncelikle üyesi olduğum Malkara TSO’nda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Covid-19 salgınının ekonomiye etkileri ile ilgili odalarımızı ve ilgili diğer kurumları ziyaret ederek, sorunlarını taleplerini dinliyoruz. Ziyaretlerimizin nihayete ermesi ile birlikte oluşturulacak rapor üzerinden çalışmalarımıza hızla başlayacağız” dedi.

Sonrasında söz alan Bayram Başelma, “yerelde esnafın, tüccarın ve sanayicinin sorunlarına mazhar kurumları ziyaret ediyoruz. Onların Pandemi ile ilgili beklenti ve sorunlarını yerelde tespit için mesai harcıyoruz. Bugün, Malkara TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin beyefendi ile karşılıklı görüş alış verişinde bulunmak ve onları dinlemek için buradayız. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Toplantı sonunda açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin “Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyelerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Pandeminin etkileri konusunda kendileri ile istişarede bulunduk. Sorunları ve çözüm önerilerini ilettik. Gerekli notları aldılar. Ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ederiz”.