Adalet ve Kalkınma Partisi Malkara İlçe Yönetiminden Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin'e Hayırlı Olsun Ziyareti.

10 Nis. 2018
Adalet Ve Kalkınma Partisi Malkara İlçe Yönetiminden Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör Ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin'e Hayırlı Olsun Ziyareti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk , Odamzın ilk kadın Meclis Başkanı seçilen Nurdan Altay Güngör'e ve Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin'in tekrardan başkan olarak seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Nurdan Altay Güngör ise Adalet ve Kalkınma Partisi Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk'e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

Ümran Bilgin , Malkara Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin birlik ve beraberlik içerisinde yapıldığını seçimlerde kendilerini destekleyen tüm üyelere teşekkür ederek her türlü iş fikrine açık, Malkaramızın gelişmesinde ortak çalışmalar yapmaya hazır olduğunu beyan ettti.