3. EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI TİCARET FUARI

02 Ağus. 2017
3. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret Fuarı

3. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ticaret Fuarı'nın Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Fedarasyonu ile EİT Ticaret ve Sanayi Odası (ECO CCI) işbirliğinde, 26-29 Ekim 2017 tarihlerinde, Karaçi Expo Merkezi'nde (Karachi Expo Center) düzenlenmesi planlanan ''Pakistan Uluslararası Ticaret Forumu'nun yan etkinliği olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuarda, Birliğimizin de üyesi bulunduğu ECOCCI üzerinden yapılacak başvurularda 3*3 stant hizmetinin 2.800 ABD Doları yerine indirimli olarak 1050 ABD Dolarına sağlanabileceği bildirilmekte olup, başvuruların en kısa süre içerisinde Birliğimize (kaan.gaffarogluqtobb.org.tr) yapılması gerekmektedir.Sınırlı sayıda olan satntlar için başvuru sırası dikkate alınacağı bildirilmekte olup stant ücretinin yatırılacağı hesap bilgileri verilmektedir.

Fuarla ilgili broşür ve katılım formu gibi belgeler Birliğimiz web sitesinin www.tobb.org.tr ''Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Pakistan'' bölmünde yer almaktadır.