2019 İSTİHTAM SEFERBERLİĞİ KAPSAMINDA MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN MALİ MÜŞAVİRLERE ZİYARET

25 Mart 2019
2019 İstihtam Seferberliği Kapsamında Malkara Ticaret Ve Sanayi Odasından Mali Müşavirlere Ziyaret

Burası Türkiye, Burada İş Var” sloganıyla uygulamaya konulan “İstihdam Seferberliği 2019’’ tanıtımı ile ilgili Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sinan BEŞER ve Malkara Ticaret Borsası Genel Sekreteri Fatih YILMAZ Malkara’da faaliyet gösteren mali müşavirleri ziyaret edip, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bastırılan 2019 İstihdam Seferberliği bilgi kitapçıklarını dağıttı.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sinan BEŞER yaptığı açıklamada; “2019 İstihdam Seferberliği" programına tam destek verdiklerini, belirterek “Burası Türkiye Burada İş Var” sloganıyla başlatılan yeni istihdam seferberliği firmalarımız için çok önemli bir fırsat. Bu istihdam seferberliği kapsamında verilecek teşviklerden ve avantajlardan bütün sanayicilerimizin faydalanmasını bekliyoruz. Yeni istihdam seferberliğinde asgari ücret desteği, prim ve vergi teşviki başta olmak üzere farklı teşvikler sağlanmaktadır. Üyelerimizin verilecek desteklerden faydalanarak daha fazla üretim, daha fazla ihracata yönelmesini ümit ediyoruz.’’ dedi.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sinan BEŞER yapmış olduğu ziyaretlerde kendilerine ilgi gösteren Malkara’lı mali müşavirlere teşekkürlerini iletti.