1.TRAKYA TANITIM GÜNLERİ KATILIMCILARININ BELİRLENMESİ HK.

23 Mart 2018
1.trakya Tanıtım Günleri Katılımcılarının Belirlenmesi Hk.

19-22 Nisan 2018 tarihleri arasında Kırklareli,Edirne,Tekirdağ Valilikleri, Trakya Kalkınma Ajansı ve Trakyalılar Vakfı tarafından Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek olan ''Trakya Tanıtım Günleri''kapsamında üç ilimizde de toplantılar düzenlenmiş ve bölge tanıtımı hususunda ilgili tüm kurum,kuruluş STK ve özel sektör firmaları süreçten haberdar edilmiştir.Toplantılarda fuara firmalarımız, ürünlerimiz ve sahip oldukları değerlerin tanıtılması amacıyla katılımın bölgedeki ticaret adına faydalı olacağı vurgulanmıştır.

Tanıtım günlerinde katılmak isteyen firmalarıon tüm lojistik masrafları (soğuk zincir dahil) Trakya Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacaktır. Ancak, fuar alanında yer satın alınması, konaklanma, yemek hususnda sorumluluk katılımcıya ait olacaktır.Fuar merkezinden gelen bildirime göre stant alanın metre kare fiyatı 250TL+KDV oalrak belirlenmiştir.

Bu kapsamda söz konusu tanıtım günlerine katılmak isteyen odamız üyelerinin 26 Mart 2018 Pazartesi gününe kadar odamıza bildirilmesi hususunda rica ederiz.