“11 MİLYON AĞAÇ; BUGÜN FİDAN, YARIN NEFES” KAMPANYASI KAPSAMINDA MALKARA’DA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTURULDU.

13 Kas. 2019
“11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” Kampanyası Kapsamında Malkara’Da Fidanlar Toprakla Buluşturuldu.

Daha yeşil bir Türkiye için Orman Genel Müdürlüğü’nün koordine ettiği “11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” kampanyası kapsamında 11 Kasım 2019 Pazartesi günü Malkara Organize Sanayi Bölgesi ve ardından Sinanpaşa Ağaçlandırma Sahasında fidanlar toprakla buluşturuldu.

“11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” kampanyası fidan dikim etkinliğine; Malkara İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Oktay Oğuz, Malkara İlçe Emniyet Müdür Vekili Fatih Mehmet Çetin, Siyasi Parti Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri,STK Başkanları, Kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ve Genel Sekreter Sinan Beşer yer aldı.